Sitter i soffan, har TV:n på i bakgrunden, har hinkat kaffe käkat mackor och nu är det godis, gele’hallon, punschpraliner mm! En riktigt fin start på en fin dag, hundarna ligger och sussar bredvid, måste komma igång snart och slänga mig i duschen, hundarna behöver ut och röra på sig och sen ska jag åka ner till dagis och fortsätta måla lister. Ikväll får jag träffa Eike som mellanlandar hos oss inatt, på resa från Sundsvall till göteborg. Trevligt trevligt!

Nu när solen skiner, det är jätte kallt och man kan knappt gå någonstans i skogen, då är det ju som gjort för att man ska gå ut på isen och låta hundarna löpa helt fritt och ruscha fram, men nej det går inte! Vi var så nära så nära att gå på isen jag och Vidar här om dagen, men det går inte, visst har jag gått på is, en gång om året skulle jag tro, men jag kan inte njuta alls… det här kom sen mina hundar gick igenom isen och jag fick hoppa efter och dra upp dom. Tänk om jag skulle komma över min fobi över att gå på is…. Jag läste precis det gamla blogginlägget när hundarna gick igenom isen för fyra år sen, du hittar det här den upplevelsen sitter som berg, så nu får ni hjälpa mig, hur vet man om isen är tillräckligt tjock att gå på?  Och kom inte med nått jävla arrgument som ” om det är andra människor på isen kan du också gå ut” hur vet jag att det inte är idioter som är på isen och härjar?

Nä nu ska jag lämna datan och bege mig ut till Åva, promenad med Marion väntar…. vi ska gå i skogen!