Som ni ser har hemsidan fått ett ansiktslyft tack vare IT chefen -Stefan (och Helenas goda råd) Hatten av, bugar och bockar. Tillslut kom vi fram till att det blev den bästa lösningen att ha företagssida/privata hemsida i ett, jag är ju mitt jobb, och många kunder är intresserade av att läsa om hundarna och vad jag tidigare gjort inom hunderiet. Så jag är mer än nöjd!
Jag (läs Stefan) Hoppas på att kunna göra ytterlligare smarta lösningar för sidan, men det får växa fram i sin takt. I veckan ska jag få ut lite fler kurser och äger ligger redan ute. Nytt för i år är att jag kör lydnadsläger tre dagar i Norberg som ni inte får missa, pumiträffen kommer vara i augusti och freestylelägret i Juli.

Förutom hemsidefix och trevligt fika hos Stefan och Helena har jag även hunnit med ridhusträning i Västerhaninge, nu kör jag på fast dag en gång i veckan, det känns så jäkla toppen, bra underlag och roligt träningsfolk! Plätt gick som tåget idag, hon går från klarhet till klarhet i lydnaden, eller är det jag som går från lathet till kontinuerlig träning kanske? Jag kunde inte hålla mig, självklart taffsade vi lite på skyddet också, Plätt fick till några justa fasttaganden… haha hon är rolig den där vita! Ställer upp på allt, och ser nöjet i vad vi än tar oss för.

I morgon ska jag träffa Åsa och hennes nya valp Frasse, sen är dagen öppen för allt.. undrar om jag ska fylla den med saker som samlar vuxenpoäng eller om dagen ska kännas som en dag på nöjes fält? Hmfff… klurigt!
Sov gott, det ska vi göra!