Nu har det blivit en dålig blogg-vecka! Det är mycket som händer just nu, så det blir knapt någon data tid. Alla valpköpare till A-kullen är väldigt engagerade, dom flesta har varit på besök, en del har kommit flera gånger, vi har täta mail och tfn kontakter, för att alla ska få den valpen som kommer passa deras livsstil bäst. Alla valpar har fått sina namn, ni som varit inne på Facebook, har redan fått en sneak-peak! Jag skickar in registreringsansökan idag, hoppas alla valpar är på hunddata nästa vecka.

Igår hade vi pumi-maffian på besök, Ydors uppfödare Inge-Marie och Ydors ena delägare Lena, vi fotade valpar, drack kaffe, käkade bullar och småkakor (och nej jag hade faktiskt inte bakat den här gången heller)

Igårkväll avmaskade vi hela ligan och Elin hjällpte mig att ta stå-bilder och huvudbilder på två av valparna, det tog sin lilla tid då valparna var rätt trötta, men Elin kommer bli en vass jäkel i utställningsringarna med Tindra (Amazing Twinkle Little Star), Elin var väldigt duktig på att ställa upp små valpar korrekt så jag kunde fota, och det är inte helt lätt… men en del har öga för det en del andra har det inte!

I morgon kommer en valpköpare från Norrland och en från Göteborg, det blir alltså en riktig valp-helg! Det är många som kommenterar i bloggen, men lämnar ni inte korrekta mail adresser och ert namn kommer dom inte publiceras, det finns ingen anledning att ge svar på tal när avsändaren inte uppger sitt namn.

Sen finns det dom som lämnar kommentarer med namn och avsändare men som inte publiceras ändå, ni är välkomna att maila mig om ni vill ha svar på frågor eller funderingar, det gäller avel och utvalda hundar och uppfödare som namnges, som inte ska hängas ut på nätet.

Ikväll blir det egen hundträning, och i helgen ska jag även hinna med att valla en sväng, det lutar åt att även denna helg blir hundig!