… ja det blir väl det när man inte bloggat på ett par dagar. Efter kursen med Andreas har jag legat lite lågt med hundträningen, väntar på att bli sugen igen, Vidar tränar på för fullt med Kalle, massa grunder, lek och varadgslydnad, han är en liten mattjuv den där Kalle, men väldigt ofta en himla go och rolig kille.

För min del gör det inget när man är i julklappstider att det inte blir någon hundträning, då är det så mycket annat som ska hinnas med, och ibland behöver även hundarna en paus.
Nu har jag även kurspaus, väldigt välbehövligt då jag känner att jag behöver få bli lite sugen på att få hålla kurser också. Nästa omgång kurser drar igång i slutet av januari och i början på februari.

Det var Stockholmsmässa i helgen, Koala fick ett sketet Exellent (ja i min värld är det Sketet när den hunden har plockat så mycket annat på andra utställningar) utan ett CK och då självklart även utan bästa tik placering, snopet. Det jag stör mig mest på (ja näst mest efter pissmyrorna i skogen) är att jag inte tyckte domaren höll någon röd linje, jag har ingeting emot att förlora (haha där ljög jag) men när domaren inte ens har en röd tråd i sin bedömning blir jag faktiskt lite avig och rycker lite på ögonbrynen… trist!

Vill i alla fall grattulera Camms Blixtra (Syster till Yeba) till sin Nordisk Junior Vinnartitel! Grattis Monica och Camilla! En riktig liten fining! Och Grattis Eila på Napos kennel till BIR och BIM och även där två nya fina titlar!