Marion och Plättis

Marion och Plättis

Fast det uttrycket gäller inte när det kommer till mig och Marion som är den av mina vänner som är mest olik mig själv (och som för övrigt inte är en hund, utan en tvåbening), Marion är den eftertänksamma, jag den impulsiva, Marion är den tysta, och jag den skräniga, Marion har förmågan av att vara ödmjuk, den biten kan jag ha svårt för i mellanåt, Marion är en bra lyssnare, jag är en bra lyssnare om jag får prata, Marion tycker om att planera, Jag gör det som faller mig in, Marion har svårt för målsättning, För mig består livet av mål, Marion vill inte tävla, För mig är hela livet en tävling…. så lika barn leker inte alltid bäst, för jag och Marion har sjukt roligt ihop och jag tror faktiskt lite mer och mer på uttrycket “man blir som man umgås” jag tycks kunna se att Marion blir lite mer “lössläppt” (när jag tvingar henne) tex som när jag sa åt henne att köpa en hund och ta hem den samma dag, och se vad bra det blev! Och jag tycks kunna se att jag blivit en aningen (ja gott folk bara en aningens, jag ska inte skryta) lite mer empatisk!

Hundarnas nya uniform!

Hundarnas nya uniform!

Mina hundar har många likheter men också många olikheter, man blir ju som man umgås även som hund… alla mina hundar har alltid haft olika halsband för att spegla att dom är egna individer, men nu kändes det så rätt att alla skulle ha likadana, vi har liksom blivit en enhet, så jäkla starka ihop, och efter det här som hänt med Csar känns jag och min flock ännu tätare, jag och mina flickor kom varandra närmare under tiden jag var hysteriskt ledsen, nu är vi en union, ja att alla ska ha likadana halsband gör att vi får lite “armekänsla” att ingen kan stoppa oss, okrossbara där vi drar fram, kanske löjligt, vad vet jag, men jag känner mig i alla fall sjukt stark av att vara en del i min fantastiska flock och Ego boosta oss själva med våra Ego halsband, och att jag har fantastiska vänner runt mig som alla kommit mig närmare det senaste året! Tack för at ni finns och tack Ketta för dom otroligt fina halsbanden!… så kontentan är, “Lika barn leker inte alltid bäst, men ibland är lika barn bäst även om dom inte är lika” Sug på den ni och ha en trevlig helg…