Ja, jag vet att många är nyfikna på vad som ska hända, och idag tänkte jag låta er veta lite mer. Kenneln ska köpa in en pumitik från Camms Kennel i Haninge om ett par veckor och jag och Carin åker och kikar på henne om två veckor, hon är född och kommer heta Yeba, Yeba kommer inte bo hos oss utan hos sin blivande fodervärd Carin här i Tyresö, skönt att ha sin fodervärd så nära när man ska låna hunden för prov och utställningar, men även för att hjälpa till med valpen när det gäller klippning etc. Det kommer bli kanon tror jag! Varför jag valt en tik ur den här kombinationen är för att jag gärna vill ha kvar Csars linjer i min blivande uppfödning, och det är Csar som är morfars far till Yeba, hanen Camilla har använt är från Tyskland men bor i Belgien, och vi behöver lite nytt här i Sverige för att blanda upp det vi redan har… annars kommer vi inte frammåt med vår avel om vi avlar på samma hundar gång på gång på gång… så jag tror starkt på den här kombinationen!

För någon som är sugen på arbetsvilliga och förhoppningsvis vackra pumi finns det två hanar kvar att tinga ur den här kullen, Camilla tycker att det finns tåga i alla valparna och det behövs om man ska bli arbetshund! Jag vet att Camilla vill att valparna ska hamna i aktiva hem där dom får mental stimulans. Om ni är nyfikna på den här kullen tycker jag att ni ska gå in på Camms hemsida som ni hittar här!