Ydor - The king!

Ydor - The king!

I helgen har vi besökt kungen av Danmark även kallad Ydor! Det har blivit intensivt med fyra flygningar på typ 36 timmar, allt har gått bra och the lovebirds har gjort precis som vi hade tänkt oss! Två parningar, god mat, trevligt sällskap, gott vin och massa pumiprat! Tack Iben med familj för att jag fått spendera helgen med er, vi får se om jag orkar skriva mer i morgon, nu vankas det middag (22.53 är klockan nu) sent som vanligt, det bjuds på lax, fyra sorters aioli, kokt potatis och avocado! Just nu sitter jag i soffan med en snus och en kall öl, Wallander på TV:n, prinsessan Q ligger utslagen efter brakmiddag och kvällsrastning.

Det som väntar i morgon är jobb i dagislokalen (som också förhoppningsvis kommer bli kurslokal om vi får till det som jag vill) på kvällen startar jag en grupp valpar som ska gå kurs och någonstans där i mellan ska jag hinna träna mina egna och hinna med hemmet, superwoman – bara förnamnet!