Koala

Koala

Japp, jag sa ju att jag varit lat och inte kuskat runt på uställningar, men efter gårdagen vart jag faktiskt lite mer sugen, jag vet att min Koala är en fantastisk hund, otroligt bra mentalt och såååå vacker att se på!

Så igår styrde vi bilen mot Köping och Koalas andra off utställning, vi var frammme två timmar innan så jag hade gott om tid för att klippa, vi slog upp tält och sen kunde vi ta en fika innan det var vår tur.

Hon visar sig väldigt bra i ringen, trots ganska lite ringträning. Först ut var unghundsklassen, Koala var själv där, Excellent och CK, sen vart hon bästa tik i konkurransen med cert och cacib. Efter det BIR, och BIM för dagen vart Camms Action (som för övrigt också vart champion, grattis Camilla).

Vi väntade in BIG:et och Koala var rätt trött men kämpade på bra trots att det helt plötsligt slog på och vart skit varmt och stekande sol. In i gruppen som var rätt stor faktiskt, det kan ha varit ca 16-17 hundar och utplockad tills vi var fyra på en fantastisk line-up! Och otroligt duktiga handlers, en OES, en Aussie, och en schäfer. Gud vad hon sprang på min lilla prinsessa, och vi slutade som grupp 2:a! Koala du är en lite fantastisk hund, fast det visste jag redan innan utställningen!

Idag är hundkläderna på igen, och kavajen inhängd i garderoben, idag ska vi påbörja stänsling av en ny hage till fåren som ska flyttas, efter det ska jag till So-Su BK träffa Pia, planera vårt lydnadsläger och träna lite hund!