klappa inte mig 2Jag fick ett sånt himla bra mail innan jul, det är ett gäng tjejer som startat ett UF företag (ett gymnasieprojekt) som dom ville ha hjälp att marknadsföra. Allt som oftast säger jag faktiskt nej till att göra PR för företag hos mig här i bloggen, men deras ide var så jäkla smart, och självklart vill jag stötta detta tjejgäng som tagit fram en sån smart och vad jag tror efterfrågad produkt! Det är västar till hundar som är i träning som inte vill bli klappade, inte vill få andra hundar fram till sig av någon anledning och det signalerar till människor att hålla avstånd. En kanongrej om du har en hund som är “för glad” och inte ska hälsa, eller blyg. Också en jätte bra grej för er andra instruktörer att köpa in och låna ut till privatelever som kanske bor i ett sånt område där kulturen är att alla hundar ska hälsa på varandra. Det här är verkligen kanon, då kan ägaren fokusera på att träna sin hund istället för att hålla människor borta från hunden. Projektet heter “klappa inte mig” och länken till deras FB sida hittar du här. Gå in och kika! Go girls! Grym ide!