Plätt apporterar maj 2012För mig är det otroligt viktigt att nå mina uppsatta mål, jag har drömmål, slutmål och delmål, för att veta att jag är i rätt riktning på resan måste jag under tiden jag tränar och tävlar kunna bocka av mina delmål, det är det som pekar på om jag går i rätt riktning gällandes träningen. Om jag inte kan bocka av delmålen så måste jag lägga om träningen, delmålen rubbas ALDRIG! Jo nu ljög jag, jag sumpade ju faktiskt sex månader med skadad hund förra säsongen, men det är sånt man inte kan rå på! Men nu menar jag dom sakerna jag kan styra över.

Ett av mina delmål i år var att kvala till lydnads SM, och nu är jag där! Vi var och tävlade på Bro-Håbo BK igår och igår var en sån tävling där det klaffade, det var ingen tass utanför rutan, det var inte något litet slick på fel vittringsapport, det var inga missförstånd! Vi pratade samma språk igår jag och Super-Plätt och vi hade tränat duktigt i veckan! Många fina 9:or och 10:or, sämsta betyget var 8,5 på dumrutan, och då var kommentaren att jag gick för långt ifrån hunden, ajabaja på mig! Men det kändes som en fjärt i världsrymden, fan vad skönt att det var något jag kunde ändra på och inte behöva träna om eller träna mer på (det har man väl så det räcker och blir över till ändå!) Och 8,5 på fjärren, lite fort men fel vart det där…

Var inne på Dogmatix imorse, och det var så jäkla fin känsla att se min fina Plätt på SM kvalet, nu gäller det ju bara att ligga kvar också, kvalet stänger i april och fram tills det är stångt är inget skrivet i sten. Men nu ska jag bara gotta mig i den här tävlingen idag, sen i morgon kör vi på igen, mot nästa mål!

Delad glädje är ju också dubbel glädje och det stämmer verkligen, nästan alla från Team Ego Dog´s var på plats igår och tävlade och delade varandras med och motgångar, det kändes faktiskt som jag tävlade fem gånger igår och vann två! Grattis Julia och Ajax som numera är en blivande Elithund! Där satt den!