Jahaja, då var ännu en helg slut. I helgen umgicks jag med vår underbara träningsgrupp från morgon till sen kväll. Hundträning för Andreas Rundquist hela lördagen och söndagen och middag hemma hos mig efteråt då jag fyllde år. Hundträningen kan jag inte skriva någonting ingående om ännu, jag är sån så jag behöver bearbeta allt en gång hos mig själv innan jag kan reflektera efter det vi kommit fram till och hur vi ska göra. Vi fick i alla fall fram en hel del saker som brister, men som är långt ifrån omöjliga att lösa. Kort och gott kan man säga att Plätt aldrig får känna hur det känns att göra fel och Plätt behöver aldrig ta ansvar för sitt jobb. (För att jag inte låter henne göra det)

Ja det finns många instruktörer där ute i vårt avlånga land, men jag har aldrig varit i kontakt med någon som tänker så likt på många punkter som mig själv och dessutom är så fruktansvärt duktig på HUND och inte “bara” lydnadsmoment, det är inte alla instruktörer som klarar av att få med helheten.

Tack för all uppvaktning, fina pressenter och god mat! Jag behöver en ny helg för att återhämta mig från helgen känner jag!