Några av er som läser har ja ju på facebook, men långt ifrån alla. Så några av er vet ju redan om att vi ska bli fler. Jag och Vidar har ju dena gång beställt en snorvalp i augusti och jag har gått halva tiden av min graviditet. Det här är det absolut värsta jag varit med om gott folk, mina nya intressen är sömn och mat, hundar har stått långt ner på listan. Därav min låga träningsmotivation. Nu när träningslusten sakta men säkert börjar komma tillbaka börjar kroppen se mer oval än långsmal ut, detta börjar göra en del aktiviteter lite svårare. Men något som plågar mig är mitt luktsinne, jag har slutat röka och alla ni som varit gravida vet att man utvecklar ett slags superman-luktsinne som känner alla dofter överallt, detta i kombination med varandra är inte roligt, jag tackar därför nej till att bli hund, skulle inte för fem öre vilja ha deras luktsinne…

Gamla goda tiden...

Gamla goda tiden...

Nu är det ju tyvärr så att jag inte bara känner alla trevliga lukter, och hundar är något som luktar fruktansvärt äckligt har jag märkt… allting började med att jag inte kunde klappa våra egna hundar, alla luktade illa Bimbo, Plätt, Kalle, Tira och Koala… ingen kunde vara i knät eller sängen längre, utvisning till hundbäddarna på golvet konstigt tyckte hundarna, dom som alltid sover i sängen hela högen, men nu fick det bli ändring på det för att hålla min spya tillbaka i halsen… Okej, badade alla hundar, men det vart inte bättre, dom luktade fortfarande illa. Sen kom vi till deras andedräkt, fy bubblan vad dom stinker, och inte minst Bimbo, jag kan inte pussas med dom längre, dom tror väl att vi sagt upp kontakten? Stackars djur, men dom luktar så illa att jag inte kan ha dom i fejset! Ingen har tandsten förutom Bimbo, och Bimbo tycker jag luktar så illa att hon ska till tandläkaren på torsdag, Vidar säger att jag inbillar mig, han tycker inte dom luktar illa, och att dom luktar helt ok i munnen, men nej här ska saneras, bort med alla äckliga lukter innan jagf kreverar.

Pälsen och munnen luktar illa, men något som också kommer ur alla hundar är bajs, och är man som hund dålig i magen och ligger i bilen kan man inte göra annat än bajsa i bilburen, det här hände idag, så nu ska hela bilen saneras, alla fällar tvättas ifall det är någon liten gnutta bajslukt kvar där, är så fallet får jag börja gå, jag klarar inte av att åka i en bil som luktar bajs i mitt tillstånd… Ja att bajs luktar illa är ju ingen nyhet, men med det här super-luktsinnet luktar det inte “bara bajs” det känns som rena rama dödsstraffet att få upp det i näsborrarna, och jag har tidigare tyckt att hundmat (innan den gått genom hundkroppen) luktat gott, men nu kan jag inte ens gå in i rummet där vi har allt foder utan att bli äcklad av lukten… Hundsport och kennel liv är inte gravid anpassat har jag komit fram till den här tiden. Snart får jag köpa sån där mint smörja och smeta in un näsan, som dom som jobbar på bårhus använder… nån som vet vart man kan köpa det?