Ibland får man så där roliga samtal eller medelanden på mobilen när det riktigt pirrar till i magen, man lever på ett lyckorus en stund och man får massa ny energi! Ett sånt samtal kom för ett par veckor sedan. David och Maria Selin på Hundutbildningsgruppen har bjudit in mig till att föreläsa på Adventure Dog Conference 2013, och ämnet är in -ut-av och omlärning från olika synvinklar. Jag har föreläst i många år nu och jag tröttnar aldrig på det, det ger mig en kick varje gång!

Inlärning är ett brett ämne och det finns massor att prata om och kring. Det finns så mycket jag skulle vilja ta upp men tiden är begränsad. Så det gäller för min egen del att jag väljer något som majoriteten är nyfikna på. Och det är ju ni som ska lyssna, så jag tänkte höra om inte ni skulle kunna hjälpa mig? Ni som läser bloggen, vad skulle ni vilja att jag berättade för er utifrån mina erfarenheter gällande träning med hund?

Mitt föredrag är inte klart ännu, så jag hoppas ni kan hjälpa mig lite på traven! Lämna gärna en kommentar nedan med dina önskemål.

För er som vill läsa mer om ADC och anmäla er kan kila in HÄR hoppas vi ses där!