Haha, Ja, lite galna är vi, men härligt galna, jag får en kick av att styras av impulser, ibland blir det bra belsut ibland mindre bra. Men det blir i alla fall fler och fler bra beslut, om en lokal man tittar på känns bra – slå till– om en hund verkar intressant – köp den — mitt liv blir aldrig tråkigt, ibland känns det till och med som överaskningar fast det är jag själv som köpt något, eller planerat något – ibland går det så fort at jag inte hinner fundera förens vi är framme, ett kreativt och händelsrikt liv, tur att Vidar hinner tänka ibland!

Första natten med Kalle gick kanon, han var helt slut körd och sov som en prins, vaknade av att Kalle käkade på en trä tröskel i sovrummet – morr! Han visar sin absoluta bästa sida för brudarna, han vill ju vara en gänget, men brudarna släpper inte in någon så lätt, även om dom är otroligt snälla. (nästan alltid, Kalle fick veta att man inte kan gå på vita hundar som sover igår)

I helgen står det tävling, lydnads och vallträning, julpyntande av hunddagiset/träningslokalen, bygge av en grind till fårhagen och sen måste vi hinna med allt det man inte hinner i veckorna (eller inte vill hinna) städning, tvättning, plocka hundskit på tomten… varför har helgen bara två dagar? Och varför har veckorna bara fem? Varför har dygnet bara 24 timmar?

Trevlig helg! Det ska vi ha, och kom ihåg – utan träning kommer ingen framgång!