Middag på jobbet idag...

Middag på jobbet idag...

Borde igentligen gå och lägga mig, jag ska upp 06.00 i morgon för dag två på vår instruktörsutbildning, vi har ikväll haft föreläsningar om regler, lite HTM och spanat in lite olika typer av freestyle och HTM program. Det känns som en välbalanserad grupp med bra gruppdynamik, sånt är viktigt för att få bra disskutioner och bra stämning, så jag ser fram emot morgondagen och få träna lite hund med deltagarna, det ska bli spännande.

Idag vart det lite vallning på morgonen, tog en liten promenad med fåren och Plätt utanför hagen, ut på vägen och sen in i skogen, Plätt mår bra av lite annan träning och fåren uppskattar säkerligen lite miljöombyte, även om dom var glada när dom fick komma in i hagen igen. Undrar om det är därför man brukar säga fårskalle, dom är alltid lika glada för allt, glada att komma ur hagen, glada att komma in i hagen, glada för att byta hage… det finns inte mycket som gör dom ledsna inte.

I morgon blir det lydnadsträning och självklart jobb för mina egna hundar på utbildningen, så dom kommer nog va rätt nöjda efter helgen. Det som bland annat väntar i veckan som kommer är två nya valpkurser som ska starta, en flygresa till Luleå (på min enda lediga dag) Simning på Haninge Hundhälsa, Privatlektioner och tävlingar… jag ÄLSKAR när jag har mycket för mig, man blir mer produktiv helt enkelt, men en del hål finns fortfarande att fylla i, det skulle va ångest om det inte var fullklottrat i kalendern… sov gott, nu ska jag iaf ta mig till sängen och försöka stänga av hjärnkontoret och mysa ner mig med världens bästa Katt (Tira) bredvid huvudet!