Älskade Molle, redan 1 år!

Älskade Molle, redan 1 år!

Igår var det fullt ös som vanligt, filmade för ett TV program som kommer sändas i feb/mars på kanal 5 och självklart är hundrelaterat. Alltid lika spännande att se hur slutprodukten blir, och nej man får aldrig se på materialet innan det går ut i TV, så det är lika spännande för mig att se slutresultatet av detta som för er, dom har redan tidigare varit och Filmat Frida i två hela dagar innan igår. Så nu är det upp till dom som klipper och klistrar.
Efter inspelning drog vi till västberga för kvällens kurser, två roliga freestylekurser och det är extra roligt när man ser att ekipagen har tränat ordentligt och man kan utveckla alla övningar. 

Har ju glömt att gratta alla B-barnen från Elfmarkens också på 1 års dagen, Grattis underbara Koala, Birc som bor hos Anna i Norrbotten och Bezzie (som numera bor hos Eila på Napos kennel i Finland) Och inte att förglömma dom två B:arna som numera är änglar, Betty och Bozz (som båda gick bort väldigt tragiskt) Ni är alla fantastiska hundar, jag ångrar inte en sukund att Koala kom in här i flocken i Petterboda, hon ger mig många goda skratt varje dag! Senast i morse när vi var ute på morgonrunda, hon har inte greppat det här med att det är halt ute (trots att hon föddes under vargavintern förra året) Så hon springer på som vanligt och ska tvärnita och sladda in precis bredvid Tira men hinner inte stanna, så hon försöker hoppa men landar på Tira, Tira som också är flockens lilla skolpolis fattade inte att det var Koala eftersom när hon vände sig om och blev förbannad var det ingen på den sidan, så Koala passade på att traska på frammåt i snabb trav… dessa hundar, man kan inte annat än att dra på smilbanden i mellanåt!

Nu kan jag kan knappt vänta, ska ha tre dagar helt ledigt, inte en enda tid att passa och inte ett enda mail att svara på, en stor tomt och skog att släppa ut hundarna på och i, god mat, mys i soffan, bastu, fiska havsöring, långa promenader och sällskapsspel. Ikväll packar vi bilen och drar till Muskö, ska bli så skönt att komma bort och släppa allt några dagar. Kommer hem igen på söndag em. Vi sticker vid ca 20.00 ikväll, vill hinna träna hundarna innan jag åker, annars kommer dom aldrig ha ro att ligga stilla så många dagar (och inte jag heller för den delen), träningsnarkomanerna- Willbladarna! Så ha en trevlig helg, jag ska försöka hålla min borta från datan, så någon blogg utlovas inte…