Kalle och fåren i Skåne

Kalle och fåren i Skåne

Välkommen säger vi till Somollis Kalle som åkte från Skåne igår natt och landade hemma hos oss idag. Kalle blir husses egna hund och vi tänkte att det var dags att könskvotera en aning, husse tyckte det var lite mycket höns i hönshuset. Kalle har varit med om väldigt mycket på bara ett dygn, men han tar allt med ro, en stor skopa nyfikenhet och en väldigt possitiv attityd. Han har knallat på Östermalm, där vi hämtade honom på Dogplanet hos snälla Alex som körde upp honom åt oss, sen var vi hos vetten och besiktigade herr Kalle, sen skulle fåren matas, hundar tränas och sen skulle vi stänga på dagis, nu är Kalle med all rätt jäkligt trött, han ligger utslagen vid mina fötter på kontoret väldigt nöjd. Vi får väl se om han kan smöra sig in i flocken, men Kalle kommer antagligen inte ha några problem med det, med den blicken och den typiska “fjäskfoten” för att visa sig mindre bland dom andra hundarna.

Och jag vet att jag är ganska tokig ibland, tanken var ju att vi skulle fira min 25 års dag utomlands i en hel vecka, hundvakt var ordnat, semester planerad och personal ordnad… men det får helt enkelt vänta, nu valde vi att ta hem Kalle och det kostar både pengar och tar tid, vi får vara hemma och bygga fårskjul istället, det blir nästan samma sak som at åka till värmen och sola…

Och nej Vidar ska inte sluta träna Koala, men eftersom Vidar tränar i snitt en till två gånger per dag kände vi att det är bra att ha fler hundar att varva med om man är träningsnarkoman, annars orkar dom inte dom stackars fyrbenta vännerna. Vidar ska tävla med Koala i helgen på Nacka Cup, träningen idag såg jätte fin ut, det här tror jag att dom klarar galant, det vore skönt så dom helt kan börja fokusera på klass III & Elit momenten.

Så vi får säga Välkommen Kalle till den Willbladska och Risbyiska familjen på Gudö!