Veckan avslutades med en privatlektion i freestyle på fredagkvällen, efter privatlektionen kom Vidar och mötte upp mig, sen körde vi igenom två hundar i Eliten, vi kommenderade varandra och sen styrde vi bilen hemmåt. På lördagen hade vi valpköpare och andra som ville titta på valparna, alla valpar fick komma ut i solen och skutta omkring i solen. Marion, Micke och jag hade även ett kvällsuppdrag i lördags, vid 15.00 styrde vi bilen mot Ekerö och kennel Lizzroy, efter sex timmar (och två års letande av hundvalp till Marion) kom Marion hem med världens sötaste lilla prinsessa! En trefärgad BC tik efter Roy och Meg  (som är uppfödda av Bobby Hendersen i Scottland) Tack Britt – Marie för en väldigt trevlig dag på din gård, kaffe och kackel!

Söndagen spenderades på Drottningholm med dagishundar från mig och från Lina på Every Dog’s hunddagis, vi körde lätt lydnadsträning, fikade i solen och släppte sen hundarna på hundöarna, jag hade med mig Plätt och hon trodde hon var i himmelriket när hon fick röjja med över 20 hundar på en ö, omringad av vatten där man kunde simma när man vart varm.

När vi kom hem var det mer valpgosare på plats, fika och sen en tripp ut för att kolla lammungar och vattna fåren. Nu är det måndag igen och dags för lite mer jobb, ikväll är det öppen träning på ridskolan 18.30, sen ska vi köra igenom Linns rottis tik i lydnaden, måste hinna med och träna Plätt också, för vi har nämligen ett litet (än så länge) hemligt uppdrag!

Det känns skönt med en ny arbetsvecka, jag mår bäst av att ha något att göra! Nu ska jag leta MH till Koala, ha en fin dag!