För två höstar sedan... gissa rumpor!

För två höstar sedan... gissa rumpor!

Ja jag kanske är en av dom få som verkligen älskar hösten, perfekt träningsväder och mysiga koftor, the, varmt kaffe, fluffiga jackor, rökelser och tända ljus! Det enda som är en nackdel är mörkret, man kan inte träna vart man vill, man måste till en belyst plan efter 18.00 och det känns som ett projekt i mellanåt.

Jag och Frida har tagit upp bokskrivandet igen, vi behövde verkligen en paus, hellre gör jag den så jäkla bra och så som vi vill ha den än att göra den fort och slarvigt, den kommer bli grym gott folk! För att jag ska orka med mörkret och för att jag och Frida har en ny vision om att vi ska göra saker vi inte har gjort och lägga jobbig energi åt sidan och fokusera på nya saker, har vi haft lite Ego vecka faktiskt, frisörbesök på Urban By Björn Axèn , ansiktsbehandling (och gud vad ren man känner sig efteråt, jag kommer precis därifrån) På torsdag ska Sara göra mitt hår ÄNNU snyggare, köpte en ny kofta igår och unnade mig en ansiktsrengöring för 400:- idag (jag trodde huden var nöjd med tvål och vatten), så den här hösten är bara mysig gott folk…

Hundarna får också extra energi nu när mörkret kommer, vi simmar en dag i veckan, ackupunktur och laserbehandlingar och självklart massa mys promenader i oktobersolen och träning… tur att jag inte har barn, här rinner det iväg pengar..

Ikväll ska vi ha vardagslydnad och i morgon är det fixardag hos fåren, vi ska mocka ur och göra vinterfint, sen kommer hösilaget kl 13.00 också… tur att vi får bärhjälp, det är några ton mat som ska fraktas från parkeringen till hagen, och ja jag önskar mig en traktor när jag fyller år, är jag bonde eller idiot? Idiot, helt klart!