Koala på seniorlägret, bild av Lovisa Kallerhult

Koala på seniorlägret, bild av Lovisa Kallerhult

Ja ibland är dom egna hundarna som smörjmedel för själen, terapi helt enkelt! I två dagar har jag dagtid bara fokuserat på mina egna hundar, promenerat, tränat, behandlat dom med novafonen och myst i soffan och tagit långa sovmornar. Alla flickorna gör bra ifrån sig på träning, med lilla Koala har vi börjar shejpa lite och hon är sååå jäkla rolig, jag fick sånt träningssug när jag höll läger. Tänk att mitt jobb kan inspirera mig till egen träning. Med Plätt fokuserar vi på ett nytt freestyleprogram och det är så roligt med alla nya bitar att jag får sätta stopp för mig själv, för Plätt säger aldrig nej.. Tira och jag har haft ett lydnadspass och ett freestylepass, den tösen kan man inte annat än skratta åt i mellanåt! Ja som ni hör har jag blivit riktigt träningsboostad av mina egna fyrbenta… sånt träningsflow behöver man ibland!

Nu låter det kanske som att jag inte jobbat något alls, men som vanligt har vi rullande kurser nästan alla kvällar i veckan, just nu har vi fem kurser som rullar + privatlektioner och privat vallningsträning på Bergholm, så fullt ös medvetslös, nu ska jag dricka upp kaffet och förbereda mig för kvällens kurser!