Känner stress just nu, känner stress över att min egen hundträning för tillfället är väldigt bortprioriterad. Det har blivit totalt 3 pass på en vecka (och ingen vallning alls), under all kritik! Och får jag inte träna om det är en bra träningsperiod för mig då mår jag verkligen dåligt. Det bra i det här är att jag den som styr över min egen tid, så nu ska det omstruktureras ännu en gång, jag har väl provat typ 100 varianter för att få allt att gå ihop, men det gäller att hitta något som håller i längden, finns det saker jag kan prioritera bort i livet? Finns det saker jag kan göra mer effektivt för att få ihop mer tid? Kan jag bli lite mer organiseerad och på så sätt skapa mer tid? Ja, jag vet inte just nu faktiskt, men jag har en liten ide i alla fall om hur det här ska gå ihop, och visst kan man skapa tid genom att jobba mindre, men då blir ekonomin lidande… å andra sidan, vem mår bättre av pengar om man inte har kvalitetstid med sig själv och dom man bryr sig om? Det är tur att jag ÄLSKAR mitt jobb även om det ibland känns tajt om tid, annars skulle jag bryta ihop. Lite jobbiga tankar en onsdag 1:a september…

Nu till något lite roligare, jag och Carin har varit och kikat på valparna på Camms kennel, vi var där i söndags. Och ska jag vara helt ärlig spelar det ingen roll vem jag får! Alla var lika trevliga och frammåt, rent extriört är det inte heller nån som sticker ut, och det gillar jag, en jämn kull! Och ska man hålla på med avel är det i mina ögon lika viktigt att kullsyskonen är trevliga om man ska gå vidare på en idivid. Tiden går fort och snart är det leverans.. två hanar är fortfarande otingande, så om någon är sugen på en “mini Csar” kontakta Camilla på, tryck här för mer info.

I morgon far vi mot Mölntorps gård och årets seniorläger i freestyle, alltid lika roligt och spännande, mycket planering och inköp innan men när vi är på plats och möter alla trevliga deltagare och deras hundar är det värt allt förarbete. Det ska bli skönt att komma bort ett par dagar igen. På tal om freestyle vill jag uppmärksamma er på en fantastisk möjlighet om ni vill vidareutbilda er inom freestyle, vi har nu öppnat upp vår instruktörsträff för allmänheten. Vi kommer ha Adam Brännström på plats som kommer prata om friskvård för Freestylehunden, vi kommer prata om Heelwork to music, pressentera nya tricks och prata om dom nya reglerna som går i kraft 2011.

Tider: Lördag 25/9 kl. 14.00-21.00, Söndag 26/9 kl. 09.00-13.00.
Boende: 2-3 bädds rum på Kalmarslund vandrarhem(i mån av plats går det ev. att erbjuda enkelrum).
Måltider: lördag middag, söndag frukost och lunch.

Pris: endast 950 kr inkl föreläsning, boende, mat och fika!!! Ta chansen att vidareutveckla dig inom freestyle! Som sagt nu öppen anmälan för alla, då våra examinerade instruktörer redan har anmält sig och är säkrade sin plats. Är du sugen ska du gå in på vår hemsida som du hittar här och det ligger en banner på första sidan där det står “instruktörsträff” klicka där så får du pp alla info om helgen. Det är bara två timmar från stockholm!

Välkommen önskar Emma & Frida!