Ville göra er uppmärksamma på att jag lagt ut en Helgkurs i tävlingslydnad.

Nu har även du som bor en bit bort från Stockholm chans att gå kurs i tävlingslydnad över en helg. Kursen är för dig som vill satsa på tävlingslydnad och älskar att vara petig och noggran i din träning med din hund och satsar på långsiktiga lösningar.

För att ta sig långt i tävlingslydnad krävs det många fina grundfärdigheter såsom Fritt följ, sitt/ligg, apportering, rutan, stå/sitt/ligg under marsch, inkallning, rutan, vittringsapportering, fjärrdirrigering och dirrigering till apportering. Oavsett vart du ligger i din träning kommer vi gå igenom alla dessa grundfärdigheter och sedan lägga träningen utifrån hur långt du kommit med din hund.

Under helgen kommer vi lägga tid på att få tekniskt fina detaljer, grunder och moment. Har du fina tekniska grunder har du möjlighet att ta dig hur långt som helst väldigt enkelt! Kursen riktar sig till dig som påbörjat din lydnadsträning och tävlat minst i klass I. Det finns inget tak på hur duktig man får vara för att deltaga på denna lydnadshelg då träningen är individanpassas.

Kursupplägget är att jag går igenom gemensamma övningar som sen alla samtidigt tränar på under tiden jag går runt och ger alla hjälp, detta för att det inte ska bli så mycket sitta och vänta. Under söndag eftermiddag tränar vi ett ekipage i taget och man har då chans att få hjälp med egna önskemål.

Datum: 11-12 Maj, vi tränar mellan 10.00-16.00 båda dagarna.
Plats: Lännåkers kursgård, vallgatan 12 Österhaninge.
Deltagarantal: max 7 deltagare
Instruktör: Emma Willblad
Kostnad: 2 300:-, medtag egen lunch, eftermiddagsfika ingår i priset. (1000:- betalas vid anmälan, resterande innan kursstart)
Förkunskaper: Tränat inför lydnadsklass I, gärna tävlat. Din hund ska kunna arbeta bland andra hundar i grupp utan att störa andra.
Anmäl dig på hemsidan: emmawillblad.se

20130110-122417.jpg