Syverkstad!

Syverkstad!

Som vanligt sprang helgen förbi alldeles för snabbt, i lördags fick vi hjälp av Gulliga Nicke och Katta på dagis, jag och Katta tog med alla hundar och gick och kollade rastslingor och promenadvägar i området, efter en timme hade vi hittat några bra och några mindre bra vägar att gå på. Det finns antagligen jätte mysiga stigar att gå på mitt i skogen, men med all den här snön fick vi hålla oss på bilvägar.

Efter promenaden åkte vi hem till min kära mor, där vart det syverkstad. Vi håller på att sy dynor som ska ligga i alla hundrum, lila och svartvita (med svarta blommor på) vi hade redan dynor från en äldre soffa, dessa valde vi att klä om, så det blir superlyxkuddar till dom fyrbenta vännerna!

Igår var det ridhusträning, jag körde Plätt och Koala, Vidar filmade lite av apporteringsdirrigeringen som vi håller på att lära in, ska se hur filmen vart med ljus etc, så förhoppningsvis kan jag slänga upp den här. Vidar tränade Bim och Koala, så med nöjda hundar åkte vi hem och sov rätt djupt hela familjen!