Då har vi klarat av den här helgen också, en väldigt innehållsrik helg som vanligt i den Willbladska familjen, både lördag och söndag har jag hållt tävlingslydnad för klass I hundar, vi har jobbat på fina detaljer, bra grunder och sen har jag även piskat på alla deltagare när det kommer till att se tävlingsmässig ut även när man tränar. Det är jätte vanligt att lägga på små signaler i form av att man böjer, vrider, skruvar på sig… lägger till en blick, en liten vinkning i ingången, ett litet extra steg i halten i fria följet, en huvudvridning under läggande under gång etc etc. Det var ett hårt jobb att få alla deltagare att sluta med alla dessa tics men trägen vinner! Några deltagare har skrivit bloggar om helgen, bland annat Nina som gick med Söta Enya, den bloggen finns här Även Julia med Ajax har skrivit ett par rader om helgen dom hittar ni här Om ni är fler som har skrivit om helgen lämna en kommentar nedan med blogg adressen, så kan vi alla få ta del av det! Det är alltid jätte roligt att läsa om deltagarnas upplevelse!

Själv han jag med (orkade) träna två omgångar med vittringsapportering på söndagen efter kursen, rätt pinne båda gångerna, och inte smak på någon annan, näsan på, lagom aktivitets nivå och galopp in! Tack för det Plätt!

I lördagskväll hade vi besök av Johanna som ska köpa Exa, vi grillade, Vidar hade gjort jorgubbspaj och utöver all god mat vart det självklart massa hundsnack och valpgos! Söndagen avslutades med en jävligt dålig hyrvideo, Det skulle vara en svensk komedi, men den var inte rolig någonstanns, det kändes som att producenten trodde att filmen skulle bli bra om man tog in sveriges top elit bland skådespelare…. men man kanske måste ha ett bra manus och en bra regisör också… jaja, förutom den dåliga filmen har helgen varit kanon! Nu i veckan laddar jag för gruppkurser, flera privatlektioner, valpleverans, valp besiktning, egen hundträning och besök från Finland… en helt vanlig vecka med andra ord! Ha en fin dag vänner!