Mitt hjärta! Bilden tagen av Elin Berglund

Mitt hjärta! Bilden tagen av Elin Berglund

Vi har haft en helt fantastisk vecka och jag måste börja med att tala om att jag har en helt fantastisk hund. Äntligen är vi på väldigt god väg mot mitt 300 mål i lydnaden jag och Plätt, vi har blivit jagade av ständiga nollor på många, många tävlingar, och trots det går hon alltid för förstapris och pallplaceringar, det gör det hela ännu surare då jag vet att hon har kapacitet för så mycket mer och fina poäng får hon också min vita älskade Plätt-hund! Men igår fick vi till det, poäng på allt och en slutpoäng på 293 poäng (och det med en jävligt dåligt fjärr) Men jag var så glad ändå, äntligen var den fula nollan borta på protokollet och många fina 9:or och 10:or, vittringsapporteringen fungerade även denna tävling med en 10:a i betyg. Känner inte att jag behöver skriva några fullständiga poäng i bloggen då alla kan gå in via SBK numera och se poängen från samtliga tävlingar, så ni som är nyfika får göra det! Det vart även en vinst som grädde på moset. Jag är glad och nöjd över gårdagens tävling! Nu är vi verkligen på rätt spår!

Min älskade sambo tävlade Koala igår och även dom gjorde en jätte fin tävling överlag med en rätt dålig ruta, men med alla andra fina betyg slutade dom på en tredje placering av 15 hundar och nu får lilla svarta trollet tävla i lydnadsklass III! Grattis älskade Vidar och världens bästa Koala!

Det känns som att det haglade pallplatser, då Elin och pumi fröken Tindra  (från min uppfödning) debuterade i lydnadsklass I, och det var även Elins första lydnadstävling, det var så fint att jag nästan vart gråtfärdig, och dom slutade som 2:a med ett första pris och jätte fina betyg, trots att Tindra tog apporten och sprang ett frivarv som dom då också nollade. Men har man god marginal och fina betyg i övrigt har man råd med det! Bra jobbat Elin!

Anna och Axxa från teamet tävlade även dom igår i lydnadsklass II, och vad ska man säga, det var jätte fint, klassvinst och förstapris på 189 poäng! Det är så jäkla roligt när vi åker och tävlar med Teamet, alla peppar varandra och det är så jäkla härlig stämning i vår träningsgrupp! En härlig vecka är snart slut, och jäklar vad vi ska äta tårta nu på våra torsdagsträningar!