Japp vi lever, men jag har ingen tid vid datan, redan tisdag, har avslutat en valpgrupp och startat en ny, avslutat en unghundskurs och i morgon startar jag en vardagslydnadskurs. Jätrte roligt! Just nu är verkligen en sån period jag älskar mitt jobb, hängivna hundtränare och underbara grupper! Varenda kurs har varit fullsatt! Mycket träning för min egen del blir det också, när man kommer in i ett träningsflow kommer motivationen med stormsteg. Förutom jobb och hundträning har mestadelen av min tid spenderats i lokalen, jag kan inte säga annat än att det blir grymt fint, jag har redan över 30 dagiskunder, max antal är 35 fördelat på heltid och deltidshundar. Mattan har kommit från England och börjar läggas i veckan, den är värd varenda krona ska ni veta, den kommer va grym att träna på!En del köper bilar och andra hus, jag tar ett lån och köper matta för närmare 70 000:- sådärja Vidar … ledsen gubben, villa och volvo får vänta, Emma ska bara leka klart först!

Idag vart Koala undersökt och är patella u.a, så jävla skönt, superduper Malin tog så jäkla fina plåtar på ett försök så dom är på väg till SKK, självklart går vi på Tyresö Djurklinik, jag var så nöjd när Malin hade Nacka Djurklinik, men nu har hon dragit igång här i Tyresö, och gräddet på moset är att kliniken ligger 100 meter från min ytterdörr!  Csar var på koll, han har inte varit helt hundra, man misstänker att det är hans hjärtfel som spökar, han har fått en remiss till Albanos hjärtspecialist, inget akut men nödvändigt, alla hans värden såg kanon ut, både lever, njurar och socker, känns skönt!

En dag som gått i 100 knyck, precis som alla andra, fårskötsel, hundarna och allt annat tar ju sin tid också och ska klämmas in under en dag, mycket bilåkande blir det till och från!

I morgon väntar hösilage leverans ute i fårhagen, plattsättarna kommer till lokalen, målaren går in igen, jag ska ha vardagslydnadskurs, och som vanligt ska hundarna ha sitt… jag blir antagligen inte sysslolös i morgon heller!

Nu gör vi kväll här, sleep tight!