Jag vet att det har blivit mycket bloggande om mitt jobb senaste tiden, men jobbet är jag och jag är mitt jobb, att vara egen betyder att man aldrig går hem från jobbet… men jag ska försöka vara kreativ här på bloggen för det känns som om bloggen håller på att tappa gnistan.
Jag vet visserligen varför, den saknar sting och lite attityd, den saknar vem jag är, det är inte jag, att inte uttrycka vad jag tänker, men det är långt ifrån välkommet, för en tid sedan vart hela bloggen en aningens omskakad (men det finns inget ont som inte för något gott med sig) och sedan dess, har Emmas blogg förvandlats till en mesig ,tråkig, hundtränarblogg, en i mängden som är så blase att man sätter frukostmackan i halsen och somnar med kaffekoppen i handen – och då kändes det bättre för mig att använda bloggen som en ytterligare kanal att få ut info om vårt kära företag Stardogs.

Jag antar att ni är här inne för att hämta inspiration, men jag har ingen, nu får ni ge lite till mig först! Är det de som folk vill läsa om, hundträning och hundtränarbloggar? Är det så roligt? Är det inte roligare att träna sin egen hund än att läsa om andras träning? Ska jag skriva om mina hundar i vardagen, är ni så nyfikna? Nä, nu får ni tala om vad ni vill läsa om, för någon blogg inspiration som bygger på vem jag är finns inte, men så kanske det kan bli ibland om man bloggat i över fem-sex år… haha nu vart jag sådär mesig igen!

Nu går jag och jobbar, för här gör jag ingen nytta!