Tiden går fort när man har roligt!

Tiden går fort när man har roligt!

 Läste precis Fridas blogg, och det påminde mig ju om att jag glömt att lägga ut resultat här på bloggen, Plätt har ju faktiskt tävlat lydnadsklass III och med ett förstapris trots nolla på vittringen som vart fort men fel (trots att jag ritade ett hjärta på vittringen)
Har inte protokollet här där jag bloggar, men lite 10:or kommer vi ihåg! Det kanske ska vara tvärt om att man ska lagra det som gick mindre bra, så man vet vart man ska lägga sin träningstid, men ibland ska man ju få njuta också. 10 & 10 på sitt i grupp och plats, 10 på sättande under gång, 10 på inkallning med ställ och lägg, 10 på både metall och träapport! Nu tränar vi mot eliten, start i vår, blott två år gammal! Duktiga lilla vita hund! Det bästa med tävlingen var att jag höll ihop, Plätt höll ihop fint, jag tror vi börjar hitta både lite förberedelser och belöningar efter, men det kommer antagligen ta ett par tävlingar till innan vi är hamn.

Det som hade störst skrattfaktor den dagen var Tiras tävling, och herre gud vad jag skrattade, tävlingsledaren skrattade, (domaren var inte lika glad) och ni som träffat Katten Tira vet att det inte går att hålla sig för skratt ibland, fotgåendet gjorde fröken om till tre läggande under gång (som för övrigt var skitsnygga, boom så var hon nere på marken) Inkallandet blev en suuuuupersnabb inkallning med ett sättande på mitten, rutan sprang hon halvvägs till tvärnitade och började göra ett snyggt freestylebackande rakt över planen (trägen vinner jag fick in henne i rutan) mellan momenten hoppade hon som en katt rakt upp i luften av glädje och för att vi gick och skrattade, snacka om att jag inte höll fokus alls! Men det skrattet var värt 150:- Älskade lilla Tira, jag tror hon diggade att vara i centrum, hon funderar på att konkurera ut Bella & Tyras show och göra Tiras show istället!