Idag är det Tiras dag, min älskade lilla Katt-hund Tira fyller 3 år idag! Hon fick nog inte den pressenten hon ville ha dock… det blev ett besök hos vår favorit vett Sussanne Åhman på Djurakuten i morse, vi ska försöka fasa ut allt kortison nu då hon har börjat tappa muskler och istället sätta in en helt ny medecin… kostar bara 600:- i månaden (får spykänslor) + hennes vaccin 6000:- per år (ännu mer illamående och svettningar)… men vad gör man inte för den man älskar? Nu har vi iaf klådan under kontroll, vi hoppas att hon blir helt symptomfri vilket hon är i långa perioder nu, men med den nya medecinen kan man kanske få ett bättre resultat och färre biverkningar. Håll alla tummar! För er som precis har börjat följa bloggen har Tira en rätt svår allergi mot dun och dammkvalster…

Här kommer en film på prinsessan, filmat i söndags av Helena! Katten var i gasen i söndags, hon är så jäkla rolig just nu att träna den där lilla hunden! Grattis Tira 3 år idag! Hoppas du lever ut i hundrade år!

Då prövar jag att lägga in en ny film då, den jag la ut igår fick inte va kvar på grund av musiken (och då hade jag ändå betalat för musiken på CDON)