Ja fy och blä för att vara sjuk, har fått något på luftrören och en jäkligt jobbig förkylning, så här blir det ingen hundträning dom närmsta dagarna, har varit sänkt sen i söndags kväll. Hoppas det vänder snart! Men trots det kan man inte bara släppa allt som egen företagare (det är väl ett plus med att vara anställd) Förra helgen var jag på ett väldigt roligt möte och i helgen blir det möte nr två, ja jag tänket göra er lite nyfikna, förhoppningsvis har jag roliga nyheter redan på söndag! Ett mega projekt som ska köras i kombo med kurserna, jätte roligt! Jag behöver verkligen få vara kreativ och ideskapande, det är då man mår som bäst (även om man mår skit just nu) Så håll tummarna för mig i helgen, mina tummar och tår är så hårt hållna att dom slagit knut på sig själva just nu!

Koala sitter bredvid och kolla TV, dom andra hjältarna sover gott efter en promenad i solen (som gick i slowmotion) själv har det blivit en kort paus för lite bloggande, sen ska jag fortsätta med mitt mailande och efter det rycka tag i diskberget och mount everest- tvätthög!

Får avsluta dagens blogg med en rätt söt video när Bimbo och Plätt kollar får på TV, (dom tittar av två olika anledningar kan jag ju säga) Det är inte bara lata morsor som använder TV:n som aktivering…