Det behövs ingen bildtext!

Det behövs ingen bildtext!

Japp, nu har valparna flyttat, inte hemmifrån utan till en lite störra bostad, köpte en valphage och har använt ett helt rum bara till dom, på nedervåningen, så dom får vara med och höra, lukta, känna och vara med, allt sånt som en liten valp behöver! I helgen ska dom få komma ut för första gången, gud vad spännande, säkert lika roligt för mig som för dom. På söndag kommer tre valpspekulanter, hoppas på fint väder och korvgrillning…

I morgon är det hundens dag, då ska jag och Katta promota dagis och kurser på Djurmagazinet i ett par timmar, efter det blir det hundträning! Lydnadslägret är fullt, spårlägret är fullt, kurserna är fulla, och jag är i ett grymt träningsflow! Kan det bli bättre? Nu ska jag anmäla till lite lydnadstävlingar och iaf en utställning, jag har ju faktiskt ganska mycket vackert hemma att visa upp, Carin ska ställa fröken Yeba på söndag, Sessan kommer antagligen hem med BIR och HP (iaf om jag får bestämma)

Csar verkar må bättre på medecinen, hoppas, hoppas, hoppas…. han har inte haft några prblem med andningen nu på dagarna eller nätter, i mellanåt kan han ha det lite tungt precis när vi lagt oss för kvällen. Men bara röntgen kan visa hur det ser ut där inne, men igentligen spelar det ingen roll, bara min kung får vara med oss ett tag till och känna sig pigg och glad! Älskade Csar!

Ikväll blir det entrecote, grillade majskolvar, haloumi… nej det går ingen nöd på mig faktiskt!

Trevlig helg!