Gud vad skönt det är att börja känna sig piggare och lite friskare nu när man har så jäkla mycket bollar i luften, jag var hos läkaren för en dag sedan och fick reda på att jag hade vatten i öronen och i bihålorna, dvs bihåleinflammation. Jag fick kuckelimuckmedecin av farbror doktorn och igår var första dagen på ca 3 veckor jag klev upp utan huvudvärk, vilken känsla, att inte ha ont i huvudet är så underskattat!

Nu händer det myckt i lokalen (som ska bli hunddagis), igår kom golvslip, målare och snickare, alla för att lämna offerter och titta på lokalen. Jag tänker mig lokalen i ljust grått, en skit snygg tapet vid ingången och vita väggar, jag vill ha det så ljust och luftigt som möjligt. Ikväll ska jag och Vidar isolera lite väggar, och sen får vi se om vi hinner börja slipa golvet också…

I helgen är allt bokat och klart för flygresan till Danmark, jag parar på lördag och sen parar vi söndag och hem igen, snabbvistit. Puckade SAS hörde av sig till mig och sa att min resa inte gått igenom (inte hunden utan själva resan) jaha tänkte jag, nice att det börjar med strul, fick åka till banken och kolla vad som hänt och varför dom inte dragit min resa, hem igen, sitta i tfn kö i 30 minuter, boka en ny resa, få handsvett igen (för man vet aldrig om hunden får okej i kabinen förens efter du har betalat resan) Q fick okej och jag kunde andas ut, ett byte i köpenhamn innan vi far till Jylland… jobbigt men det kommer kännas bra när vi väl är på plats, och sen hemma igen. Det är alltid pirrigt att resa med hund, trots att jag flugit flera gånger innan med vovve… bara vi kommer fram till Jylland kommer det nog att gå som en dans att para, lilla Q är kåt som aldrig förr!