Koalan har ju gått bättre än bra när vi startade hennes utställningskarriär, lovord, fina kritiker och superfina placeringar eller som domaren skrev på söndagen “Tip Top Condition”. I helgen var det inte sämre Koala vart champion i lördags då hon äntligen hade åldern inne (hon vart 2 år i november) Cacib, cert och BIR! Och i söndags gjorde hon inte sämre ifrån sig, BIR och cacib! Hon är totalt underbar den hunden, både på insidan och utsidan, en fantastisk hund att få dela sitt liv med, glad, snäll, pigg och arbetsam allt i en lyxförpackning!

I lördags stannade vi inte till finalerna, jag var allt för trött och ville bara tillbaka till hotellet och sova en stund efter fredagens bravader då jag hamnade på sjukhus med misstänkt blodpropp i lungan eller lungsäcksinflamation, dom kunde inte konstatera varken eller då skikt röntgen i Borås inte funegrade som dden skulle, så jag var lagom mör kan man kort och gott säga.

På söndagen stannde vi till finalerna innan hemfärd och Koala showade på som vanligt och visade sig från sin bästa sida, men det är svårt med pumi i grupperna, men jag såg att Bodil och henes puli iaf vart kortlistade, men jag såg inte hur placeringarna slutade! Kul med en ungrare på topp!

Jag är jätte nöjd med valparna också som var på plats, Sixten, Exa och Tindra fick Excellent på lördagen och Silver fick Verry Good då hans öron levde ett egent liv och stod rakt upp, alla skötte sig och vi fick me oss jätte fina kritiker hem, det där blir riktigt bra bara dom får växa på sig lite.

Mest nöjd är jag med att alla valpar skötte sig exemplariskt på utställningsplatsen var glada och trevliga och pussiga och fina med domarna som klämde och kände, Silver vann Juniorklassen på söndagen och tog revansch på brorsan Sixten som vann på lördagen.

Vi har haft en intensiv men trevlig helg, god mat, många skratt och mycket hund! Jag vet att både Solveig, Boa, Johanna och Linda fotade mycket, så jag hoppas på lite bilder i mail lådan som jag kan dela med mig av!