Alltid när jag har mycket att göra går jag över på en väldigt ohälsosam diet, jag äter i farten och den består av kaffe, red bull, cola light, cheese burgare, cream cheese stars, mackor & snickers. Ni måste pröva den, för det är grymt gott, godare än mat faktiskt, och smal blir man! Antagligen ingen näring, men ändå konstigt med tanke på att den består av rätt mycket socker och fett…

Dagen igår var precis lika späckad som alla andra, från 06.30-14.00 skolade jag in hundar på dagis, inskolningen går över förväntan, och tusen tack Marion och Jonna som gett mig hjälpande händer dom två första dagarna.

Direkt från dagiset till foderboden i haninge, från foderboden till fåren, där stannade jag tills kl var ca 17.00 matade, städade, ställde in en tacka som hade lammat så när jag kom dit var den bara några timmar ung. Fåren verkade även rätt uttråkade så jag tog dom och Plätt ner på ängen, där hittade dom faktiskt lite nytt gräs, och dom gjorde stora glädjeskutt i lyckan över att få komma ut och sträcka på benen!

Från fåren, hem, byta om sen till valpkurs i hägersten och gruppen är så fantastiskt duktig! Dom tränar, är engagerade och duktiga på att ta in teori och omsätta i praktik. Igår var det inkallning, hantering och koppelgående på schemat. Bitar som vi redan börjat med, men som vi utvecklade.

Från valpkurs hem till mina älskade valpar, satt och bara tittade på dom i valplådan i över två timmar (alldeles för lite på en dag tycker jag) Hatten av för både Vidar och mor, utan er hade livet stannat…  det finns inte så mycket att skriva om valparna, det skulle bli jävligt tråkigt att läsa om…

“Kära dagbok, idag har valparna, ätit och sovit, sen vaknade dom och åt lite tills dom återigen däckade som klubbade sälar, efter några minuter hickade dom och kravlade upp till tuttisarna och snuttade ännu en stund tills det var dags för ännu en skönhets sömn” näää äta och sova, det är inte till för er .. det är till för mig att njuta av! Mer valprapporter kommer när det börjar bli lite mer action i lådan, därimot har jag fotat igår DUKTIGA EMMA! så bilder är på väg ut på sjusovarna!