För en vecka sedan drygt var jag och Marion med våra tjejor och tränade för bästa Kenth Svartberg, jag fick en del saker bekräftade som jag funderat på gällande vår träning och fick även med mig några (för mig svåra) och konkreta övningar. Sen blev det inte så mycket träning då jag själv gick och blev sjuk, riktigt förkyld och som egen företagare så får man helt enkelt prioritera att orka jobba och lägga bort allt annat.

Dålig uppladdning för tävlingen vi skulle göra i Valbo, min hund är inte den typen som behöver vila sig i form, för sugen är hon ALLTID! Men sagt och gjort så drog vi och körde på Valbo BK i helgen som var, och det verkade lite som att det lilla vi gjorde under vår dag med Kenth hade satt några spår, jag körde också på en helt ny linje på tävlingen, gav henne mycket uppgifter mellan momenten och såg till (så gott jag kunde) att få henne lugn. Det var omvänd ordning och inga transporter alls, allt till vår fördel. Så vi slutade med vinst och 283.5 poäng för väldigt väldigt petiga Thomas Lundin, det kändes väldigt fint. Hon blev då också klar för nästa års SM och gick upp på en 12:e plats på kvallistan av alla 101 ekipage som i år har tävlat elitklass, den kommer ju självklart ändras men jag hoppas att vi ska kunna tävla lite mer och höja vårt snitt en aning. Det skulle kännas fint.

Det som väntar nu är en heldag med mitt fina träningsgäng som har det grymma namnet “Oppitopp” och efter det två dagars rankingtävlingar i Kungsör. Ska bli jätte roligt att träffa alla lydnadsnördar igen och mina träningskompisar från gruppen, det var länge sen vi körde nu! Känner mig laddad och sugen, nu har jag kommit in i ett fint lydnadsflow igen! Må jag hålla mig frisk nu!

Och sen till något helt annat faktiskt, Vidar går ju som ni vet en 1 årig friskvårdskonsulentutbildning (långt ord) på hund, och han vill ha fler hundar att massera nu. Nu kan ni boka 60 minuters massage för ynka 200:- boka gör ni på haningehundhalsa@gmail.com

Over and out, hörs snart igen!