Innan ni läser följande inlägg vill jag klargöra att jag vanligtvis INTE hjälper till med med omplaceringar, och jag vill understryka att blandrasavel inte är något jag stödjer.  Detta handlar om att hjälpa en individ som kommit snett i livet på grund av okunskap och brist på sunt förfnuft! Vidarebefordrar texten skriven av Marion Tannergren. Jag har personligen träffat hunden, och det är en livsglad, följsam, lättsam kille som behöver lite mer struktur och aktivitet i sitt liv.

TaisonTaison är en 6 månaders, blandras. Schäfer, Rottweiler, Amstaff. Han behövde flytta pga av att han krävde mycket mer tid än vad hans tidigare familj hade möjlighet att ge honom. Han är försäkrad, vaccinerad, van vid barn och katter och kan vara ensam kortare stunder ca 2 – 3 tim. (Skottfast över nyår).

Han bor nu i ”jourhem” hos Jonna (vår instruktörselev). Han kommer att bo där ett par dagar så att Jonna får lära känna honom, och då blir det lättare att hitta rätt och passande hem åt den här lill killen!

Taison vill flytta till någon som: Har tidigare hundvana (Han är ingen problemhund, bara en energisk unghund) Någon som kan erbjuda honom ett livslångt hem, där han får bo till den dagen han förhoppningsvis blivit gammal och går bort av ålderdom. Någon som har tid, intresse och engagemang och kan avsätta den tid denna hundtyp behöver både för motion, aktivering, kärlek och vänskap! Någon som är ansvarsfull, över 18 år, samt har ekonomi att ha hund.

Vi vill också att du har goda referenser som hundägare”

Välkommen att höra av dig!
Marion 0736430419
Jonna 0707790102