Katta och pumin Wilma vallar

Katta och pumin Wilma vallar

Torsdag, det betyder snart fredag och sen är det dags för två-dagars tävling för mig och Vidar, Bimbo och Plätt är dom som ska tävla.
Känner mig laddad och det jag ska fokusera mest på i helgen när jag tävlar är mig själv, hålla mina nerver i styr och vara fokuserad så Plätt slipper tävla utan förare den här gången också.

Ikväll ska vi åka och rigga på den nya platsen min del av fåren ska flyttas till, det är en väldigt stor yta och där jag får bättre träningsmöjligheter när det gäller långa hämt och längre sträckor fösning. Men det ska ju också byggas nytt skjul och stängslas mindre 25:a för träning. Området är redan inhängnat, men det går vildsvin i trakterna så jag vill verkligen ha en mindre hage med mer rejält stängsel som kan användas på nätter, när man har lamm etc. Så vi kommer antagligen inte bli sysslolösa den här semestern… phuuu känns skönt!

Det är många som har undrat hur det går för Bimbo med sitt sele som förbättrar cirkulationen. Hon var ju helt utslagen ett par dagar i början när vi satte på den, men nu är hon back in buisniess igen, och mer galen än vanligt, pratade med Anna (Holmgren) om det, men det är tydligen en effekt precis i början som avtar, precis som när man varit och fått massage… men hur som haver, jag tycker hon är piggare, hoppar mer villigt upp i bilen utan att stå och ta sats, hon känns piggare på promenaderna och springer gärna runt och tokar lite när vi är ute! Så än så länge så får selet 4 av 5 möjliga getingar… fortsättning följer…