Idag har det blivit lydnadsträning med Plättan på rätt geggig ridbana i ruggigt väder! Fint träningspass och några nya tankar för framtida träningsupplägg. Det är viktigt både med målsättning och träning, att ha både ett slutmål och delmål. Planen revideras självklart under resans gång, framförallt när det kommer till själva delen med träningen. Men jag tycks ha hittat det sättet som fungerar för både mig och min hund när det kommer till planlydnaden.
Ju mer strukturerad och detaljerad träningsplan man har, ju mer framgång får man. Rätt självklart, så är det med allt här i livet!

Efter träningen blev det en liten promenad med 7 hundar och en bebis på armen, funkar det med om man (läs jag ) glömmer att ta med barnvagnen.

För er som missat det så har jag nu börjat jobba en dag i veckan, så om du är sugen på träning går det bra att boka privatlektioner, boka på emma@k9world.se

20121110-222551.jpg

På bilden är det våran fina kille Frozt!