Dagarna i veckorna ser väldigt likartade ut just nu, kurser, privatare egen hundträning, dagis och kontorsjobb, veckan flyter ihop i en enda lång dag känns det som. Jag borde ha kammat och klippt pumi idag, men det får vänta tills i morgon.. på lördag åker vi till Torsåker på rasspecial, “från mig” kommer Koala, Silver, Tindra och Yeba.

Ikväll är det valpkurs och grunder för tävlingshunden, vi har nu flyttat in i utevolten på Ridskolan så vi ser något när vi tränar, det går fort när mörket kommer om kvällarna. Jag har fått många förfrågningar om min kurs i Belöningsteknik, jag har en ännu en kurs på gång på en Stockholms klubb, jag hojtar till när allt är klappat och klart med datum, tider och pris på kursen.

Något “icke hundigt” är att jag och Vidar ska upp till banken i morgon… nu börjar våra husplaner ta form på alvar, jag visualiserar mig en stor platt tomt där jag kan ta emot grupper och privatare, en bit betesmark för fåren, plats för hundgård och ett hus med stora öppna ytor och inte så många grannar… tror ni vi kommer hitta det i 08-land??