På promenaden idag hittade jag snödroppar, det finns hopp kände jag då, våren är på väg in, underbart!  Här jobbas det på och dom egna hundarna får snällt stå vid sidan ett tag till, jag är ingen som tränar lite, ska jag träna ska det tränas ordentligt, annars är det lika bra att ha alla hundar avställda. Just nu får dom nöja sig med motion. Men om vädret är okej i helgen ska det i alla fall bli lite aktivering av flocken, då tänkte vi eventuellt valla lite.

Kurserna rullar på i ett rasande tempo, nästa vecka är det redan kursavslutningar på fem av mina kurser som är igång nu, lite trist. Så känns det alltid, när man kommit igång bra är det dags att säga hej då.

Annat som händer nästa vecka är att Bimbo ska till tandläkaren och röntga sina rotfyllningar som vi gjorde när hon bet av ett gäng tänder, det kommer bli billigt… vi ska se om vi måste göra om någon eller några och passa på at ta lite tandsten och fräscha upp i det 10 åriga gapet.