Efter att jag kört enskild firma i ca sju års tid har jag nu köpt mig ett helt eget rykande färskt Aktiebolag och är nu medlem i 55 klubben…
Det känns skönt att bli anställd av mitt företag och det är en tryggare form av företagande. Ni kunder kommer inte märka någon skillnad alls, utan jag kommer att behålla bankgiro numret, den enskilda firman upphör i oktober. Så grattis till mig, som nu fick titeln VD!

Får avsluta dagens blogg med lite skryt, i morse åkte jag, Vidar och Debbie till Hölö/Mörkö BK för att hejja på Marion från vårt Team “Ego Dog’s” och hennes border collie “Vessla” som debuterade i LK1 i hällregn, vilket Vessla och Marion klarade galant! Ett första pris och en andra placering. Väldigt fina betyg var det dessutom, en nolla på apporteringen, sen var det bara 9:or och 10:or rätt igenom! Dom slutade på 180 p! Och vet ni vad det här betyder? … tårta på Team träningen som kommer… MUMS!