Idag har det blivit mycket åka bil, och jobb på mitt nya projekt, i morgon kommer jag lägga ut i bloggen om vad som ska hända, men det har även blivit hundträning i Västerhaninge, så jävla skönt att köra en dag inomhus i veckan, så man får till riktig träning, sen kan man små pyssla lite inomhus i veckorna, det är ju så förbannat halt överallt… suck!

Men idag körde jag ifrån träningen så  otroligt nöjd, man ska tydligen ha lite skitträningar i mellanåt för att verkligen tänka till, ta sig i kragen och sen få till framgångar på träning! Om jag har en riktigt dålig träning så kan jag gå och tänka på den träningen och olika lösningar i flera dagar utan att träna, sen måste jag vara mentalt stark den dagen jag väljer att träna på, jag måste vara peppad och i helt rätt sinnesstämning för att få det att funka, nu hade jag gått och laddat sen i onsdags (nja eller rättare sagt från förra söndagen när jag kände att Plätt inte hade huvudet med sig utan bara körde fullt ös hela träningen)

Hon brukar göra fina saker, men det jag är nöjd med idag är hennes attityd, hennes aktivitetsnivå och hennes VITTRING och KONSCKICK och sen direkt till rutan från konen, fan jag fick gåshud när Plätt var ute och sorterade pinnar på vittringen, luktade av alla lungt och fint, taffsade aldrig på fel pinne, höll hårt och lämnade av. Idag satte vi för första gången ihop konan och rutan, och den var också så där kalasfin att man bara njuter när man tittar på sin lilla hund, det betyder att grundträningen är bra gjord när det funkar första gången, inga konstigheter med det inte!

Tira fick sig också ett pass, fick lite filmat men orkar inte klippa ikväll, Koala tränade plats i ca 40 minuter (vi fick ju nedslag på stanna kvar på M & M s öppenträning) men trägen vann, och Koala låg när jag tränade Tira och hjälpte Helena med Bandit!

Nä nu ska jag åka vidare, klockan är 22.50 och vi är inte hemma ännu, trötta som få ska jag packa bilen med hundar och en väldigt trött Vidar som jag ska väcka innan vi kan dra! Ciao!