Nu fixar vi det sista inför vårat öppet hus på Söndag så vi hinner fira påsk däremellan. Idag blir det shopping av allt till cafeterian, korv med bröd och några andra små inköp. Katta, Pia och Charlene har fixat alla Goodiebags från FourFriends som delas ut om man går tipspromenaden, och självklart är det hundfrågor ( ;

Nu har jag också fått tiderna från SWBA som ska köra Weightpulling-uppvisning tre gånger på söndag, kl 11.00, 13.00 och 14.00, missa inte det!

Annat du kan göra med din hund är att Linda Berggren kommer och du kan ta jätte fina fotografier på din hund, det är Linda som har tagit alla undervattensbilder på Plätt bland annat. Eva från Tyresö Hundmassage kommer vara på plats och du kommer kunna prova ett löpband för hund och prata om friskvård.

Marion & Micke från MHundlydnad kommer vara på plats och prata om eftersök och viltspår, Djurmagazinet kommer vara där och sälja lite träningsprylar och godis, Tyresö Djurklinik finns också på plats för att svara på frågor om din hunds hälsa. Du kommer också kunna få veta mer om kamphundar och köpa Kamphundsboken direkt av Irene Westerholm som kommer vara där från Hundläroverket. Ni kanske såg Irene hos Malou på efter 10, TV 4 för en tid sedan.

Så missa inte vårat Öppet hus nu på Söndag på Hunddagiset/kurslokalen vi drar igång klockan 10.00 och håller på till 15.00, adressen är Tegvägen 18 i Tyresö, välkomna, och glöm inte att ta med hunden!