Jag har inte varit ledig en enda sekund i helgen (nu ljög jag, jag stack och träna hund igår kväll i två timmar) annars har vi varit i lokalen och jobbat som galningar, ni som följer mig på Facebook har fått ett bildflöde där hela helgen, och ni andra får se bilderna här. Målat lister, burit betongklumpar som Vidar har bilat bort, byggt boxar och personalrum, dragit el, etc etc. Allt på en gång, jag måste säga att ni är fantastiska alla ni som hjälper till, alla på sitt sätt! Jag skulle ALDRIG ro runt det här själv! Ingen nämnd… ni kan resten av den.

I morse var jag uppe med tuppen och mötte upp John och Sirpa Brende som ska platt sätta kök och våtutrymme, vi möttes i lokalen vid 07.00, dom kikade på rummen och sen drog vi vidare i härlig stockholmstrafik, 09.00 var vi på kakelspecialisten (som för övrigt ägs av Jonkas son) ljusgrått golv och vitt på väggarna med lite struktur i, jag har samma färger hemma, och det blir ljust och luftigt! Ni som vill kolla in John och Sirpa och deras verksamhet, sök på JB Plattsättning. Dom har kaklat mina föräldrars två stora badrum och deras tvättstuga och det är riktigt bra gjort! haha jag kommer ihårg när John och Sirpa hade varit och flytspacklat tvättstugan, allt var så jämt och fint…. tills Csar kom, han sprang rakt ut på flytspacklet, och sen hade vi stora fina pumitassar i allt spackel…. det var bara göra om, just den dagen var Csar extra poppis!

Igår vart det ridhusträning och på förmiddagen innan jag åkte hem vart det långis i skogen, det är rätt okej att va ute och gå nu, den snön som kom nu var inte allt så blöt, till och med Csar traskade på utan att bli trött med snö upp till öronen. Så det går ingen nöd på hundarna även om vi har fullt upp. Här kommer lite pics…

Rum börjar ta form, det här blir dom enda fasta väggarna

Rum börjar ta form, det här blir dom enda fasta väggarna

Kontor/lunchrum, fönstret är så högt uppsatt med flit

Kontor/lunchrum, fönstret är så högt uppsatt med flit

 

Sirpas egna Sean Connery, håll med om Jonka är lik han?!

Sirpas egna Sean Connery, håll med om Jonka är lik han?!

Sean Connery

Sean Connery