Plätt går fot maj 2012Fotgående är mitt absoluta favorit moment och det har även visat sig hålla på tävling med flertalet 10:or i Elitklass med båda dom hundarna jag tävlat Elit lydnad med, jag har även tävlat med mitt fotgående internationellt och fick högst betyg av samtliga deltagare på lydnadsprovet på Stockholmhundmässa 2012.

Så nu tänkte jag dela med mig under en kväll i fotgåendets tecken.

  • Hur ser det ideala fotgåendet ut?
  • Vad betalar sig på tävling?
  • Hur tränar jag in grunderna för fotgåendet?
  • Hur underhåller jag det?

Vi försöker hinna med så mycket frågor och disskussioner som möjligt, jag kommer att visa med egen hund steg för steg och även ta in andra ekipage för att demonstrera mitt sätt att jobba. Till denna clinik söker jag även hundar att demonstrera med, bland annat en hund som går för långt fram

Du betalar inget extra förutom kostnaden för cliniken när du deltar med hund. Din hund ska kunna ligga tyst och stilla när den inte arbetar. Maila mig om du är intresserad.

Perfekt kväll i hundträningens tecken nu inför den kommande tävlingssäsongen! Först till kvarn!

Datum: Tisdag 5 mars Tid: 19.00- ca 21.00 (ev lite längre om det blir mycket frågor) Instruktör: Emma Willblad
Plats: Tegvägen 18 Tyresö, i min egna inomhuslokal
Kurskostnad: 300:-, inkl kaffe/TE
Deltagare: Max antal deltagare, 10 stycken varav 5 lediga platser just nu (tre som går med hund, se ovan)
Anmäl dig  här