För den som inte har bättre saker för sig kan ju glo på lite träningsfilm med galen-Plätt! Trixade lite igår. Jag tycker det är viktigt att säkra upp alla moment i inlärningsfasen, så jag får stadga i momentet, därför kör jag hela tiden med “luringar” vilket betyder att jag medvetet rör på mig, erbjuder godis, kastar godis på marken och föröker lura henne till att kliva av och gå på luringen (lockelsen eller störningen) klarar hon av luringen, får hon klick och belöning för det, på frisignal får hon ta belöning från golvet eller handen, och medvetet belönar jag av henne från platsen för att få träna på uppgången återigen. Det här är tänk att det ska bli en “hand-stand” jag tror fasiken att det ska gå… vi får se, finns viljan vilket Plätt har så är det antagligen möjligt att få henne att gå på frambenen. Håll till godo, det här är träningspass nr 2 med just den här övningen. (Innan har vi kört omvänt lockande för att kunna träna det här steget)

Jag har filmat Koala lite också, ska bara klippa ihop det… nu blir det lasagne!