I helgen var Elin och Tindra som i stamtavlan heter “Ego Dog´s Amazing Twinkle Star” i Lidköping och ställde ut. Fina Tindra slutade som Bästa Tik, Cert, och slutligen BIM. Nu saknar vi ett cert och sen är hon champion! Lilla Boris pappa Frico slog till (igen) och blev BIR. Grattis Lena!

Här hemma kör vi samma tempo som vanligt, i lördags höll jag vardagslydnad för en Eurasier kennel, väldigt trevligt och vädret höll sig ok! Efter min kurs som hölls på Rudan tappade jag bort mig i skogen, mindre kul…. jag gick runt på dessa motionsspår i säkert över 1 timme. Och jag som tackade nej till att stanna och grilla korv, det hade nog varit mysigare. Tur var iaf att jag stötte på ett trevlig par med en malle och en springer, jag fick guidning och kom tillslut fram till bilen! Herre gud, jag måste installera nån sån där smart app på mobilen… så man slipper virra bort sig.

Söndagen bjöd på Rankingtävling i lydnad, slutade på 244 poäng och en riktigt sketen placering. Det var inte mycket jag var nöjd med i den rundan när det kom till min egen insats. Men det fanns två saker faktiskt som kostade oss massor men som jag var väldigt nöjd över, vi har lagt om träningen i vittringsapporteringen och z:at, och där visade hon två jätte fina tankar även om det inte blev bra betalt, det var nog för tidigt att åka ner på ranking. Det var jag som var lite väl ivrig. Men å andra sidan en bra check inför SM om vart vi ligger just nu efter alla ändringar. Så ja, jag är nöjd med kvittot vi fick med oss, men jag har så svårt med at vara nöjd med en mindre bra prestation helhetsmässigt, det är trots allt tävling. Frågade ni mig i söndags så ville jag inte tävla mer alls… igår var jag och tränade på SSBK och idag sitter jag och funderar på vart jag ska tävla här näst. Någon som känner igen sig?