En väldigt glad överraskning för min del som inte över huvud taget sitter och räknar på årsbästa-listor inom olika områden, (det är jag för bekväm för) var att jag och Plätt hamnade 3:a och blev då alltså årets tredje bästa lydnadshund i Sverige! Helt galet och helt fantastiskt! När man siktar mot ett mål så uppnår man mycket mer på vägen som man faktiskt inte hade planerat att nå. Så det var verkligen en jätte glad och trevlig överraskning! För att hitta hela resultatlistan klickar du här. Resultatet räknas på dom fem bästa tävlingarna från året, och det var ett av mina mål, att börja prestera relativt jämt på tävling, och det kan jag säga att jag börjat gjort. Det känns så jäkla fint att kunna bocka av mål på min lista!

Jag har alltid haft jätte tydliga mål, för förra året gjorde jag bland annat en visionboard med mina målsättningar där det fanns slutmål och delmål med på tavlan. Den tittar jag på ett par gånger i veckan och den påminner mig om vart jag är på väg. På min visionboard finns ingen text bara jätte tydliga bilder på mina målsättningar, bilder som för mig symboliserar framgång och målen i sin helhet. Det kan vara bilder på förebilder som har en roll jag vill ha, det kan vara platser som symboliserar stora tävlingar och det kan vara bilder på mig själv där jag har en speciell känsla som jag vill komma ihåg. Det viktiga när man sätter mål är att sätta mål man faktiskt klarar av att uppnå, det gäller att programera hjärnan att nå sina mål till varje pris!