Go go go!!!!

Go go go!!!!

Jag kanske är beroende av att träna hund, så känns det nu… bara mer mer och mer! Ikväll åker vi ner till klubben, ska köra både lydnad och freestyle, Marie ska hjälpa mig med lite kommendering och vi ska lägga upp samma Elit bana som på SM nästkommande helg då jag har en av provhundarna. Plätt har förutom sin freestyleuppvisning på SM fått ett mindre och rätt skoj uppdrag på söndagens prisutdelningar. Hoppas nån kan fota eller filma det, rätt gulligt faktiskt!

Jo nu ska jag berätta lite mer om “min” lydnadsgrupp, mitt gäng som kommer träna, och tävla med varandra och hjälpa varandra att ta sig till Elitklass Lydnad. Arbetsnamnet på gruppen heter “Team Ego Dog’s” vad annars? och min uppgift är att coacha fram alla ekipage genom klasserna, vilken utmaning va? Och skoj som fan ska det bli! Nästan lika kul som att träna egen hund!

Gruppen består av:

Helena och Bandit – Australisk Kelpie
Malena och Columbus – Engelsk Staff
Anna och Axxa – Schäfer
Vidar och Koala – Pumi
Linn och Samisa – Rottis
Julia och Ajax – Aussie

Alla dom här ekipagen har jag redan hjälpt en hel del, genom olika typer av kurser och/eller läger/privatlektioner. Så för mig är det väldigt kända ekipage, dom här är valda för at dom är väldtigt ambitiösa och flitiga tränare, har lätt att ta till sig information i teorin och omvandla det till praktik. Det är föraren som bestämmer hur långt ekipaget ska ta sig, inte hunden… så man kan leta efter vilka topp hundar man vill, utan duktig förare – ingen framgång, as enkelt!

Vi håller er uppdaterade om hur arbetet med gruppen går, kul ska det bli – jag är taggad – hoppas ni i gruppen känner er lika laddade!!! Nu kör vi så det ryker!