Min älskade prinsessa!

Min älskade prinsessa!

…. ja så känns det, på självaste midsommarafton sprang Plätt rakt in i en jordfräs som stod bakom ett skjul och skar av en muskel i benet. Det var det midsommarfirandet… hon opererades på Södra djursjukhuset och fick ligga kvar en natt. Nu är det drygt en vecka sedan och hon får gå 3 minuters promenader åtta gånger om dagen, sen är det strikt vila som gäller, ska träffa Anna Holmgren den 18 Juli och lägga upp en rehab plan. Sen får vi se hur lång tid det tar för oss att komma tillbaka till träning och tävling, det känns förbannat tråkigt mitt i SM kval perioden för nästa års lydnads SM, vi började äntligen få till äldre saker som krånglat och hon gick upp som en sol och tävlade på 293 poäng till att bli konvalecent… ja allt suger, att ha skadad hund känns förjäkligt, att lägga tid på rehab (som är ack så nödvändig) känns skit trist, att inte kunna ta sin älskade hund och träna eller ens gå en mysig promenad känns hemskt!

Fy det finns ingenting med det här som är roligt just nu. Jag själv är inte heller så rörlig för den delen och har blivit sjukskriven och beordrad vila av läkaren för sammandragningar och annat roligt… Att vara fångad i en helt orörlig kropp är svårt för min hjärna att acceptera, jag som ska hundra järn i elden samtidigt helst!

Grattis världens bästa Fladder 1 år!

Grattis världens bästa Fladder 1 år!

Mitt i allt det här ska det flyttas ut till gården, och födas barn… man kan helt enkelt säga “upp som en sol, ner som en pannkaka”
Vi hade ett födelsedagsbarn hemma igår, våran underbara Fladder aka Kalle, det firades med godsaker till herr Border Collie och vi hade tänkt att han skulle få födelsedags-valla, men det visade sig att våran bagge trampat på en spik och nu är hallt, så istället för att valla blev det avmaskning av får, sårtvätt och klipp av alla fårens klövar. Trist tyckte Kalle…

Ja så för tillfället är vi i en liten bubbla alla djuren och jag, tiden får gärna gå fort nu så jag kan få lite fart på det här maskineriet snart igen!